Nordic Sense – din Privat Label samarbejdspartner

Private label

Kan en private label aftale med Nordic Sense være en løsning for din virksomhed?
Nordic Sense er eksperter på alle områder af private label i forbindelse med produktion af personlig plejeprodukter. En private label (white label) aftale indebærer, at Nordic Sense producerer jeres produkt, men produktet er jeres eget mærke – jeres brand, med Nordic Sense højkvalitets produkter. 

Specialudviklet personlig plejeprodukter til din branche
Vi udvikler jeres egen produktserie med personlig pleje, der er skræddersyet og målrettet jeres behov og ønsker. Vi udvikler jeres brandprodukter af shampoo, hudpleje eller kosmetik i tæt dialog og samarbejde.

Gennem en private label aftale med Nordic Sense, har du mulighed som frisør, kosmetolog, influencer o.a mulighed for at produktudvikle og producere din helt egen linje af produkter til personlig pleje – produkter der er specialudviklet til jeres kunder og branche.    

Kernen i Private Label er enkel 
Det er jeres egne unikke valg. Jeres idé. Jeres ønsker. Jeres krav. Jeres brand DNA. 

Vælg et private label samarbejde med Nordic Sense, hvis I ønsker at bestemme over hele processen. For at give et bedre overblik over processen er den delt op i 6 trin – og I er selvfølgelig med hele vejen:

  1. Produktudvælgelse
  2. Test og regler
  3. Valg af emballage
  4. Emballagedesign
  5. Produktion 
  6. Levering

Nordic Sense oplever en øget interesse for at få egne brands og egne mærkevarer. Vi lever i en verden hvor der er stor konkurrence mellem de forskellige brands, og kunderne handler mere og mere på nettet. Derfor stilles der højere krav til jeres brand. I skal kunne tilbyde noget unikt, og samtidig kunne beskytte jeres produkter og egne brands. Derfor er det Nordic Senses vigtigste opgave, at hjælpe jer med at udvikle nøjagtig de produkter, som I ønsker og giver jer muligheden for at skille jer ud på både kvalitet og brand. 

Lige som deres kunder sætter Nordic Sense store krav til kvaliteten af produkter, indhold, effekt, deadline, levering og emballagedesign. Intet er vigtigere for Nordic Sense end jeres brand og jeres produkter.

Nordic Sense tager ansvar for dig og miljøet
Nordic Sense er stolte af, at kunne producere kvalitetsprodukter der tager den højeste hensyntagen til miljø – hele vejen fra produktudvikling til den genanvendelige emballage til jeres shampoo, hudpleje, kosmetik eller andre personlige plejeprodukter. 

Emballagerne fra Nordic Sense indeholder ingen PVC eller andre forurenende eller ulovlige midler. Den er bæredygtig og kan genanvendes. I er som kunde hos Nordic Sense garanteret produkter af høj og ensartet kvalitet der er produceret under højeste branchestandarder, der gennemgår kvalitetskontrol for at efterleve kravene fra kosmetikbranchens regler og regulativer.

,