Om Small Creators


[row][col span=”6″ span__sm=”12″]

Vi åbner snart igen

Du kan købe kreative temakasser hos Finurligheder

Small Creators er en webshop med særlig udvalgt legetøj og kreativt værktøj, til børn der elsker at skabe og bygge gennem leg og læring. Legetøjet er primært til børn i 4 til 10 års alderen, men man stopper jo aldrig med at lege.

Vi fokuserer ikke på køn, men på interesser, evner og lysten til at lege, lære, bygge og skabe. Legetøjet er i høj kvalitet og er af robuste materialer, så det kan gå i arv – måske i generationer. Legetøj der indbyder til fri og udviklende leg med fokus på at kunne udforske, konstruere og være kreativ.

Webshoppen er bygget op, så den er overskuelig og nem at navigere i. Du drukner ikke i plastiklegetøj eller unødvendig information der forvirrer. Når du handler hos os, skal det være nemt, gennemskueligt og ikke mindst trygt. Vi er en dansk webshop med kvalitetsvarer der tager hensyn til miljøet.

Du kan altid henvende dig til os med spørgsmål til vores varer eller dit køb – og vi svarer dig hurtigt tilbage. Vi vægter altid den gode og personlige kundeservice højt.

Plastik nej takMiljø pakning

[button text=”Kontakt os” link=”https://smallcreators.dk/kontakt/”][/col] [col span=”6″ span__sm=”12″][ux_image id=”8364″][/col][/row]