Retro legetøjsbutik

Retro legetøjsbutik

Kan du huske de gamle yoyo’er eller sad du i timevis og plejede det stive ponyhår på din ynglings My little pony, så har du sikkert overvejet om den følelse kunne vende tilbage til dig en dag. Nu har du muligheden for at dykke ned i fortidens glæder og måske give glæden videre til den nye generation af legetøj og merchandise elskere. I denne lille retro legetøjsbutik bringes minderne tilbage.

Superhelte og heltinder

webshoppen Rebots.dk finder du både nyt og brugt retro legetøj og figurer der sagtens kan give et lille smil på læben over hvor sjov, men også særligt fortidens superhelte og heltinder ser ud. Kan f.eks huske Fragglerne, Snøvsen eller He-man der alle har printet sig fast i vores hukommelse, men som egentlig var dybt psykedeliske og virkelig sjove!

Lille retro legetøjsbutik

I denne lille retro legetøjsbutik får du en lille sjov historie om hver figur, der gør at de nærmest kommer til live på din skærm. Du kan f.eks læse om hvordan Kaptajn Kirk fra Star Trek første gang tonede frem på skærmen i de gode gamle 60’ere. Eller hvordan en Tribble frembringer knirkene og hylende lyde.

Gode anmeldelser

Shoppen har fået fine anmeldelser på Trustpilot fra folk der har fået en fin lille håndskrevet hilsen i deres pakke fra Rebots og der bliver altid ydet hurtigt og personlig kundeservice hvis der er spørgsmål til standen af det brugte legetøj eller man bare leder efter den helt særlige figur, man ikke har set i 30 år. Der er også mulig for at sælge sit brugte retro legetøj til shoppen, hvis man har fundet en gammel kasse på loftet man gerne vil have bringer glæde til andre. Du kan også følge Rebots på Instagram, hvor der næsten hver dag bliver postet nye produkter eller sjove historier og behind-the-scenes historier om personerne bag shoppen.

Retro legetøjsbutik
Online retro legetøjsbutik

,