Vinterklare vinduer


Sørg for tætte vinduer

Vinduerne er noget af det første man mærker, når det begynder at blive koldt udenfor. Det er nemlig her det bliver koldt først, og da er det en god ide at vide hvad man skal gøre. Utætte vinduer slipper nemlig meget kold luft ind, og det kan føre til at du bruger unødvendigt meget strøm og varme i din bolig. Det er hverken godt for din pengepung eller klimaet, så det kan godt betale sig at gør dine vinduer vinterklar.

Tjek at tætningslisterne stadig er tætte, hvis disse er blevet beskadigede på nogen måde, så er det en god ide at udskifte dem helt. Derefter kan du tjekke om du har brug for nye lister til dine vinduer. Du kan nemlig undgå råd med nye lister, der tørrer bedre. Slidte fuger og ødelagte lister, bør udskiftes når du skal gøre dine vinduer klare til vinteren.

Det er jo ikke sjovt at fryse, når man er derhjemme. Der skal være lunt og godt, så man kan hygge sig med sin hjemmetid. Derfor er det en god ide at fokusere lidt ekstra på at sørge for at dine vinduer holder på varmen, allerede inden det bliver koldt – for det er først da du lægger mærke til det.

Mere hjemmetid

Nu hvor det begynder at blive koldt udenfor, så begynder vi at bruge mere og mere tid derhjemme. Da er det rart at kunne udnytte den tid vi bruger indenfor på en god måde. Det kan man gøre ved at finde en ny hobby, enten fysisk eller digital, som du kan gøre hjemmefra. Find en god hobby og invester din tid derhjemme, så slipper du for at kede dig, når det bliver koldt udenfor. Der er jo ingen grund til at man ikke kan have det sjovt indenfor i de kolde måneder, og få det bedste ud af det.