Wallstickers til de små


Elsker dine børn også at være med til at kreere sjove og inspirerende ting? Hvis du mangler et lille projekt, som du kan lave sammen med dine børn i en weekend, så kan det være, at du skal sætte nogle wallstickers op sammen med dem. Læs med her og få tips til, hvordan du kan få et par hyggelige timer sammen med de små.

Wallstickers til børn er populære både fordi det er sjovt at vælge bestemte wallstickers sammen med børnene, og fordi det er en nem løsning, hvis man gerne vil pynte børneværelset op uden at skulle finde den store malerrulle frem og bruge timer på at gøre rummet i stand, inden man faktisk kan komme i gang med den sjove del.

Wallstickers til børn findes i alle afskygninger blandt andet:

  • Feer og prinsesser
  • Star Wars
  • Mickey Mouse
  • Fodbold
  • Disney-figurer

Der er rig mulighed for, at netop dit barns yndlingsfigur findes som wallsticker. Du kan se det store udvalg her: https://www.nicetapet.dk/wallstickers/wallstickers-boern

Skab rolige rum med naturmotiver

Hvis du går efter at få lidt mere natur ind i rummet, så kan du også vælge de lid mere rolige motiver, som blomster eller små fugle. Der findes nemlig: Wallstickers blomster og wallstickers fugle, som nemt kan give en afbalanceret væg. Find de fine motiver her: https://www.nicetapet.dk/wallstickers

Vægklistermærker er en nem løsning, da de er forholdsvis nemme at sætte op og tage ned igen. Det eneste du skal sørge for er, at væggen er ren og tør – og de præcist ved, hvor du gerne vil placere den. Så er du faktisk good to go. På den måde kan ret hurtigt lave sjove små oaser i dit hjem, hvor du får lidt mere naturlige motiver ind. Pynt med planter i kurve, spejle og træskamler for et mere råt look til f.eks. entreen eller køkkenet.